Оферта No. 11827

58799 EUR ( 114999 BGN )

( 217.77 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:270 кв.м. Ползваема площ:270 кв.м. Етаж:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11827
Имаме удоволствието да Ви предложим уникална възможност за покупка на имот, в който могат да съжителстват две семейства и същевременно да имат своята самостоштелност.Да, става въпрос за две къщи в общ двор в район познат ни като кв.Хаджицонев мост.Двете къщи са масивни и добре поддържани.Едната е триетажна със ЗП от по 61 кв.м. на етаж и вътрешно стълбище, а другата е на един етаж , със ЗП от 51 кв.м. и прилежаща маза към нея.В имота има и гараж със ЗП от 31 кв.м..Продават се частично обзаведени.За повече информация и оглед, сме на ваше разположение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio