Оферта No. 11837

35280 EUR ( 69001 BGN )

( 352.80 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:100 кв.м. Чиста жил.площ:100 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11837
Предлагаме за продажба тристаен апартамент в кв. Бичкиня. Жилището е просторно и добре поддържано. Състои се от коридор, кухненски бокс, всекидневна с тераса, хол, който може да се превърне в спалня, спалня с тераса, детска спалня с тераса, баня, тоалетна, килер. Към жилището прилежи таванска стая 15 кв.м. с тераса 5 кв.м. и маза. Мястото е тихо, спокойно, слънчево и с гледка към околностите.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio