Оферта No. 11838

18407 EUR ( 36000 BGN )

( 242.20 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:76 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:6 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11838
Предлагаме Ви за продажба тристаен апартамент в тих и спокоен квартал на гр. Габрово. Имота е на трети жилищен етаж с площ от 76 кв.м. и се състои от коридор, две самостоятелни спални, баня, тоалетна, кухня с тераса, и хол с прекрасна южна тераса. Жилището е в добро състояние, като частично е подменена дограмата. Подовите настилки са от паркет. Към имота има и прилежащо избено помещение с площ от 5,23 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio