Оферта No. 11846

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 11.93 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Площ:87 кв.м. Ползваема площ:87 кв.м. Земя:1200 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11846
Продава се къща с невероятна панорама в с.Кръвеник.Районът е с прекрасна природа, чист въздух и тихи романтични улички.Представлява дворно място с лека денивелация в южна посока и построена през 90-те години масивна едноетажна къща с използваемо подпокривно пространство.Площта на къщата е разпределена между две спални, едната от които с дрешник, кухня, баня с тоалетна и още една допълнителна стая с отделен вход.Подпокривното пространство е достатъчно голямо, за организирането на две стаи с панорамни прозорци.Къщата разполага и с прекрасна южна веранда.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio