Оферта No. 11858

48573 EUR ( 94999 BGN )

( 607.16 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:80 кв.м. Чиста жил.площ:80 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11858
Предлагаме за продажба тристаен апартамент в кв. Голо Бърдо, в близост до с-н Априлов, Тера Мол, детска градина Радост, Лопи бар, ДКЦ СИАС, спирки на обществения транспорт и 8-мо ОУ. Жилището е на седми етаж от осем етажна сграда с тавански етаж над осмия. Към жилището прилежат маза и таванска стая. Разпределение: коридор, еднопространствени кухня с трапезария и всекидневна, детска спалня с излаз на тераса, родителска спалня с излаз на тераса, голяма баня с тоалетна. Жилището е модерно, с ефектно осветление, инсталирани климатици, всички необходими електроуреди, обзавеждане, вътрешна термоизолация - вата с гипсокартон. Чудесна гледка от терасата.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, климатик, лукс, интернет връзка, обзаведен
ВИДЕО

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio