Оферта No. 11864

16873 EUR ( 33000 BGN )

( 29.09 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:115 кв.м. Ползваема площ:115 кв.м. Земя:580 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11864
Имаме удоволствието да Ви предложим имот, на 8 км отстояние от гр. Габрово, в посока гр. Дряново. Селото е с магазин и се обслужва от редовен автобусен транспорт.Самият имот представлява терасирано дворно място с овошни дръвчета и лозови насъждения и построена в него двуетажна масивна жилищна сграда с използваемо подпокривно пространство.На първия етаж са обособени голям гараж с котелно помещение, в което е инсталиран котел на твърдо гориво, грижещ се за отоплението на цялата къща и малка механа с камина. Вторият и основен жилищен етаж се състои от кухня, спалня, хол с панорамна тераса и санитарен възел.Достъпът до подпокривното пространство се осъществява посредством външна и вътрешна стълба.На това ниво са обособени две преходни стаи с тераса и две складови ниши.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio