Оферта No. 11866

29144 EUR ( 57000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Чиста жил.площ:55 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11866
Агенция "Регент" представя на вашето внимание един слънчев, уютен двустаен апартамент ситуиран на трети жилищен етаж.Жилището съдържа коридор, модерна кухня с тераса, спалня, баня с тоалетна и хол с прекрасна тераса.Апартамента е след основен ремонт, като се продава с наличното обзавеждане.Намира се на комуникативно място в близост до магазини, паркове, детски градини, училища и др. Към имота има прилежащо и избено помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, лукс, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio