Оферта No. 11875

90000 EUR ( 176022 BGN )

( 143.77 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:626 кв.м. Ползваема площ:626 кв.м. Етаж:3 Спални:13
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11875
Предлагаме на Вашето внимание изключително атрактивен имот в идеалния център на град Габрово. Имотът се намира на ул. "Емануил Манолов" и представлява: ДВУЕТАЖНА ЖИЛИЩНА СГРАДА плюс сутерен и тавански /мансарден етаж/, с разгъната застроена площ от 626 кв.м., а по етажи както следва:

Сутерен – застроен върху 179.00 кв.м.

Първи етаж - застроен върху 179.00 кв.м.

Втори етаж - застроен върху 134.00 кв.м.

Тавански етаж / мансарда/ - застроен върху 134.00 кв.

Имотът е конструктивно в много добро състояние и се нуждае само от вътрешно преустройство, в зависимост от това, за което ще се ползва.

Много добра локация, като се има предвид преустройството на градската среда и изграждането на новата пътна артерия, която ще съедини ул. "Скобелевска" и ул. "Ем. Манолов"ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio