Оферта No. 11877

49596 EUR ( 97000 BGN )

( 49.60 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:75 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Земя:1000 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11877
АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА РАЗМЕНИТЕ ВАШИЯТ АПАРТАМЕНТ С КЪЩА РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ!Предлагаме на Вашето внимание монолитна двуетажна къща с обща площ от 150 кв. м. и прилежащ двор с площ 1000 кв.м. Имотът разполага и с гараж от 20 кв.м. Първият етаж на имота се състои от кухня, дневна, спалня, баня и тоалетна. Вторият етаж е идентичен на първия. Къщата е с южно изложение, разполага и с мазе. Строена е през 2002г. За организиране на оглед или при наличието на въпроси от Ваша страна, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884119159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio