Оферта No. 11878

29144 EUR ( 57000 BGN )

( 282.95 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, ,

Община Габрово Площ:103 кв.м. Чиста жил.площ:103 кв.м. Етаж:8 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11878
Предлагаме на Вашето внимание атрактивен тристаен апартамент с обща площ от 103 кв.м. Имотът е с изложение изток-запад-север. Разпределението е както следва: кухненски бокс, дневна, три спални, два килера, отделни помещения за баня и тоалетна. Подовата настилка е паркет. Апартаментът разполага с три тераси. Към имота има прилежащи таван и мазе. Блокът, в който се намира апартамента е газифициран и разполага с асансьор. Жилището се намира на осми етаж. За организиране на оглед или при наличието на въпроси от Ваша страна, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884119159.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio