Оферта No. 11883

17129 EUR ( 33501 BGN )

( 50.68 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:120 кв.м. Ползваема площ:148 кв.м. Земя:338 кв.м. Етаж:2 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11883
ЕКСКЛУЗИВНО!!!Предлагаме Вашия нов дом да бъде малка самостоятелна къщичка с дворно място от 338 кв.м. в кв.Борово.На основния етаж имаме кухненски бокс с трапезария, една спалня и възможност за обособяване на санитарен възел, тъй като съществуващия такъв е на ет.1.Като подобрения можем да отбележим подменената дограма, вътрешната топлоизолация и боядисаното дюшеме.Първият етаж ни предоставя възможност за организиране на една стая с мокро помещение.В имота има построени и две допълнителни постройки с площ съответно от 16 кв.м. и 8 кв.мм.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio