Оферта No. 11884

16617 EUR ( 32500 BGN )

( 272.41 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:61 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11884
Предлагаме на Вашето внимание двустаен панелен апартамент с площ от 61 кв.м. Жилището е с изложение изток-запад, намира се на седми етаж, а блокът, в който се помещава имота разполага с асансьор. Към апартамента има две прилежащи тераси и мазе. Районът на имота е благоприятен и спокоен за живеене. За организиране на оглед или при наличието на въпроси от Ваша страна, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884119159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, ТЕЦ, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio