Оферта No. 11893

140000 EUR ( 273812 BGN )

( 14.35 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Велико Търново,

Община Велико Търново Площ:9758 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11893
Имаме удоволствието да Ви предложим един изключително атрактивен парцел със супер комуникативно местоположение с цел инвестиция! Имотът се намира преди Велико Търново на главен път с интензивен трафик и е със статут на бензиностанция и газстанция, но предвид ключовото място, на което се намира би могъл да има различен тип предназначение – складова база, ТИР паркинг и още интересни бизнес проекти. Парцелът е равнинен и е с площ от 9758 кв.м. Ако имате бизнес нюх или търсите парцел с цел инвестиция, това предложение е за Вас! Моля, при въпроси или желание за оглед, не се колабайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio