Оферта No. 11894

65000 EUR ( 127127 BGN )

( 532.79 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:122 кв.м. Чиста жил.площ:122 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11894
Предлагаме Ви един имот, намирищ се в идеалния център на града, на 4-ти жилищен етаж след основен ремонт. Жилището е с площ от 122 кв.м. и съдържа: голям вестибюл, от който се влиза във всекидневна с кухня, а към тях една голяма, прекрасна тераса, с невероятна гледка към центъра на града. Апартаментът разполага с още 3 самостоятелни стаи, баня - тоалетна и складово помещение.

Жилището се продава във вида в който се вижда на снимките.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio