Оферта No. 11897

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 5.62 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Севлиево Площ:91 кв.м. Ползваема площ:91 кв.м. Земя:2000 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11897
Продава дворно място с площ около 2 дка, заедно с построената в него едноетажна, цялата на маза, полумасивна жилищна сграда с площ 54 кв.м, и пристройка към нея с площ 37 кв.м, находящи се в село Горна Росица, община Севлиево.

Дворът е равен, ограден, граничи с два пътя с асфалтова настилка. Къщата е полумасивна има нужда от основен ремонт. В имота са изградени стопански постройки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio