Оферта No. 11899

61355 EUR ( 119998 BGN )

( 91.17 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:125 кв.м. Земя:673 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11899
Агенция "РЕГЕНТ" има удоволствието да ви предложи един прекрасен имот в село Поповци -- красива къща, построена 2017 год.

Прекрасна къща, която се намира в предпочитано за обитаване село по главния път Габрово- Севлиево. Освен жителите, които обитават целогодишно, селото се радва на почиващите и през кратките уикенди. Къщата е ситуирана във високата част на селото, като това обещава хубава гледка и много слънце. Двора е с обща площ от 673 кв.м , отлично поддържан с много цветя и различни плодни и цветни дръвчета. Къща е на етаж и половина.

Разпределение на помещенията:

На първият етаж са разположени кухненска част, трапезария и всекидневна, които са свързани.Две спални, баня - тоалетна и мокро помещение . По външна стълба се стига до вторият етаж, където се намират кухня - всекидневна, тераса към нея, две спални, баня - тоалетна.

Достъпа до къщата е удобен и е по асфалтов път.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio