Оферта No. 11905

10500 EUR ( 20536 BGN )

( 7.82 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Трявна Площ:44 кв.м. Ползваема площ:88 кв.м. Земя:1343 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11905
Сгушено в Тревненския балкан село Носеите ни изненадва с невероятна природа и уникален въздух и природа. Прекрасното място за почивка и отмора. 3.4 км до Плачковци и само 10.7 км от Трявна по асфалтов път го правят много достъпно и интересно място. Предлагаме именно там един имот, състоящ се от 1343 кв.м дворно място и построените в него в доста приличен вид двуетажна жилищна сграда и плевня с площ от 34 кв.м. На първия етаж къщичката разполага с кухня и дневна в едно помещение и маза. Вътрешно вито дървено стълбище ни отвежда до втория етаж, който разполага с три спални. Наличието на вода и трифазен ток прави имота напълно обитаем.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio