Оферта No. 1191

31701 EUR ( 62001 BGN )

( 165.97 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:92 кв.м. Земя:191 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1191
Имотът представлява 1/2 ид.част от Дворно място с площ 374 кв.м , заедно с Етаж от къща с площ 92 кв.м. в слънчев комуникативен, същевременно тих квартал. Състои се от коридор, дневна с кухня, баня-тоалетна, килер, спалня, хол с преход към втора спалня, голяма тераса. Прилежащо избено помещение. Нуждае е се от ремонт. Теренът е равен, поддържан.

Жилището е в близост до спортна зала, хипермаркети, училище, детска градина на минути от централна градска част.Подходящо за изграждане на интериор по свой вкус !

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio