Оферта No. 11910

4090 EUR ( 7999 BGN )

( 81.80 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:50 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11910
Предлагаме за продажба УПИ с площ 1580 кв.м. в с Кози рог, заедно с построената в него паянтова къща със застроена площ 50 кв.м. В имота има много каменни плочи и дялан камък, които са ценен строителен материал. В цената е включен и УПИ с площ 1390 кв.м. - НЕЗАСТРОЕН, в който има множество плодни дръвчета. Двата имота са разделени от малко поточе, селска чешма и локална асфалтирана уличка. Мястото е китно, уединено и чисто. Подходящо за построяване на къща.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio