Оферта No. 11912

206000 EUR ( 402895 BGN )

( 2019.61 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.София,

Община София Площ:102 кв.м. Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11912
Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание един топ имот в София. Апартаментът се намира в един от най-престижните и комуникативни квартали в София – Лозенец. Сградата е разположена до ключови пътни артерии – бул.“Черни Връх“ и бул.“Арсеналски“. В непосредствена близост се намира метростанция „Джеймс Баучер“, Южният парк и един от големите търговски центрове в града.

Сградата разполага със сутеренен и партерен етаж, които предлагат голям брой подземни гаражи и паркоместа. Отоплението е централно на ТЕЦ, предвидена е климатична система за охлаждане на всеки апартамент. Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна, изпълнена с висококачествени и иновативни материали, а външната дограма – алуминиева със съответен цвят по RAL.

Апартаментът се намира на четвърти от общо шест жилищни етажа и има перфектно разпределение – кухня с просторна всекидневна, две големи спални, тераса, широк коридор, баня, тоалетна, които могат да бъдат устроени според предпочитанията на собственика - като две тоалетни/бани или едното помещение да бъде преустроено в дрешник.

Ако имате въпроси, свързани с предлагания имот или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши питания. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДВОЙНО ПАРКО МЯСТО !!!!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio