Оферта No. 11913

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 335.55 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:64 кв.м. Ползваема площ:64 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11913
Обявеният за продажба имот се намира на 10 км от Габрово в посока Севлиево.Селото е традиционно място за лов с богати на дивеч гори и изградена база за упражнения на ловците.Има и няколко изкуствени водни басейна, подходящи за риболов.Самият имот представлява дворно място от 648 кв.м., заедно с построените в него двуетажна масивна жилищна сграда на два етажа със РЗП от 64 кв.м.и ЕДНА стопанска постройка със гараж. На първият етаж има малко предверие, кухненски бокс всекидневна механа с камина , баня-тоалетна . Вътрешна стълба ни отвежда до втория етаж където има две спални от която всяка с тераса.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio