Оферта No. 11916

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 330.84 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:85 кв.м. Чиста жил.площ:78 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11916
Предлагаме Ви тристаен апартамент, недалеч от Математическа гимназия в град Габрово, на втори жилищен етаж.

Жилището е в много добро състояние и съдържа: трапезария с кухненски бокс към нея, хол, две спални и две тераси.

Преди около 5 години е правен частичен ремонт , който се изразява в подмяна на електроинсталациите, нова ВиК и нова баня - тоалетна; всички стени и тавани са шпакловани с изключение на едната спалня; подменена е дограмата в едната спалня, а двете тераси са остъклени с алуминиева дограма; подовити настилки в стаите са паркет, а в коридора терекота.

Към жилището има избено помещение и таванска стая.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio