Оферта No. 11917

29655 EUR ( 57999 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, ЖК `Юг`

Община Севлиево Чиста жил.площ:58 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11917
“Регент” предлага на своите клиенти двустаен апартамент, находящ се в близост до Медицински център „Акта Медика”, вериги магазини, детска градина. Ситуиран е на седми жилищен етаж . Разпределението е следното: разпределителен коридор, хол с тераса остъклена с PVC дограма, кухня с тераса остъклена с PVC дограма, спалня, комбиниран санитарен възел, изба. Апартамента е с подменена PVC дограма, с вътрешна , външна изолация, хидрофор, подовите настилки са теракот и ламиниран паркет.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio