Оферта No. 11919

30678 EUR ( 60000 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:104 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11919
Желаете да притежавате къща в града далеч от шума на спокойна улица? Предлагаме Ви за продажба двуетажна монолитна къща, която има следното разпределение:

Сутерен с механа в битов стил, складово помещение, баня с тоалетна и вътрешно стълбище.

Първият жилищен етаж разполага и с отделен вход, коридор, помещение ползващо се за кухня, но за по-голямо удобство може да бъде преустроено в баня, хол с преходна спалня,тераса и въртешно стълбище.

Втори жилищен етаж: кухня, хол с преходна спаля и тераса.

Имота е с нов покрив, климатик, частична външна изолация и алуминиева дограма . До жилището има изградена мрежа за пресъединение към газификация.Имота разполага и с дворно място.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio