Оферта No. 11921

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 98.97 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Габрово Площ:62 кв.м. Ползваема площ:82 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11921
Предлагаме за продажба УПИ в с. Гъбене с площ 860 кв.м., граничещ с асфалтирана улица в централната част на селото. В имота са построени полумасивна жилищна сграда на един етаж с разпределение голям коридор, кухня, спалня, дневна, помещение за баня с тоалетна с площ 62 кв.м. (с маза под нея и каменни основи); лятна кухня с площ 20 кв.м., стопанска постройка с площ 50 кв.м. Имотът е слънчев, целогодишно достъпен, с потенциал. Селото е обитаемо и подходящо за целогодишно живеене.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio