Оферта No. 11927

24031 EUR ( 47000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Чиста жил.площ:63 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11927
Предлагаме Ви за продажба двустаен монолитен апартамент с площ от 63 кв.м. разположен на четвърти етаж. Имота има следното разпределение: коридор, голяма кухня, която може да бъде превърната в дневна с кухня, преходна спалня с дрешник, баня с тоалетна, втора спалня.Имота е с PVC дограма и паркет.Към него има и прилежащо избено помещение с площ от 4 кв.м.

Жилището се нуждае от освежаващ ремонт, за да се превърне в мечтания дом.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio