Оферта No. 11931

17640 EUR ( 34500 BGN )

( 45.23 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:390 кв.м. Ползваема площ:108 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11931
Агенция "Регент" Ви представя един имот, намираща се в квартал Баждар на град Габрово.

Имотът се намира на ул. "Алеко Константинов" и представлява: 1/2 от ПАРЦЕЛ с площ от 359 кв.м, заедно с югоизточната 1/2 от двуетажна жилищна сграда, обособяваща самостоятелно жилище.

В имотът не е живяно дълго време и всеки може да си го преустрои съобразно собствения си вкус и потребност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio