Оферта No. 11936

36800 EUR ( 71973 BGN )

( 603.28 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:61 кв.м. Чиста жил.площ:55 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11936
Предлагаме ви уширен едностаен апартамент в новопостроена жилищна сграда /въведена в експлоатация през 2012 год./, намираща се в к-с Христо Ботев. Жилището е на 3-ти етаж, със застроена площ от 55,10 кв.м. и прилежащото му избено помещение с площ от 6,20 кв.м. и 5.289 процента идеални части от земята върху която е построена сградата. Съдържа голяма всекидневна с обособени кухня с кът за хранене и отмора, спалня и баня - тоалетна. Към двете стаи има и тераси.

Апартаментът е напълно завършен и се продава във вида в който се вижда.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio