Оферта No. 11938

14828 EUR ( 29001 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Кряковци

Община Габрово Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11938
Предлагаме на Вашето внимание атрактивин имот, недалеч от кв. Бичкиня. Тихо, спокойно място, заобиколено от много зеленина и чист въздух /все едно си на село, а в същото време само на 10 минути от кв. Бичкиня/.Имотът представлява двустаен апартамент, с югоизточно изложение, на първи жилищен етаж и съдържа: кухня с кухненски бокс , хол- всекидневна, спалня. Жилището е в много добро състояние. подовите настилки са теракота в кухнята, ламинат в другите две стаи.Към жиилището има и маза с площ от 14.23 кв.м., която се намира точно под кухнята. Към апартамента има и прилежаща земя за ползване с обособена зеленчукова градина и беседка за свободното време.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio