Оферта No. 11940

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 300.76 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11940
Предлагаме за продажба двустаен апартамент в центъра на с. Драгановци. Селото е многолюдно, с редовен транспорт, и организиран училищен автобус до град Габрово. Апартаментът е основно ремонтиран и обзаведен. Състои се от антре, спалня, всекидневна, кухня, баня с тоалетна и голяма тераса. Изградено е локално отопление на твърдо гориво. Подходящ и за отдаване под наем.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio