Оферта No. 11947

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 240.62 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:10 Бр.етажи:10 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11947
Продава се двустаен апартамент в жилищна сграда, находяща се в един от най-организираните квартали на Габрово, между Тера Мол и Автогара Габрово.В района има училище, детска градина, ясла, парк, стадион и множество търговски обекти.Жилището е със започнат ремонт. Дограмата е дървена слепена. Апартамента е изключително просторен и светъл. Обособени са спалня, кухня, всекидневна, санитерен възел и складово помещение.Жилището разполага със североизточна тераса.Жилището няма никакви подобрения, започнат е цялостен ремонт. Имота може да бъде закупен изцяла с кредит.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio