Оферта No. 11968

1534 EUR ( 3000 BGN )

( 1.39 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:1100 кв.м. Ползваема площ:1100 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11968
Предлагаме на Вашето внимание помещение подходящо за производствена дейност от леката промишленост с площ от 1100 квадратни метра. Имота е след основен ремонт, в който са вложени доста средства и разполага с разпределителен коридор, четири отделни производствени помещения, стая за почивка, съблекалня, две сервизни помещения. Чрез товарен асансьор се осъществява снабдяването със суровини и материали, както и извеждането на готовата продукция. Отдаваният имот е с 24 часова жива охрана, видео наблюдение и контролиран достъп. В близост има спирки на градския транспорт и заведение за хранене. Обявената цена е без ДДС и по нея могат да се водят разговори.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio