Оферта No. 11974

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 563.93 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11974
Предлагаме за продажба напълно обзаведен и оборудван апартамент, в новоизградена сграда в кв. Младост на гр. Габрово. Жилището е с югоизточно и уединено изложение, Състои се от кухненски кът с модерна и оборудвана кухня, всекидневна с маса за хранене, секция, ъглов диван с масичка, климатик, просторна лоджия (тераса), килер, в който са поместени пералня, бойлер и стилажи, баня с тоалетна - оборудвана, спалня - оборудвана, антре. Прилежаща ид.ч. от земята. Жилището е подходящо и за инвестиция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio