Оферта No. 11977

45000 EUR ( 88011 BGN )

( 357.14 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:126 кв.м. Ползваема площ:246 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11977
Имаме удоволствието да Ви разходим из един реставриран преди около десет години имот, с над петдесет годишна история.Отстоянието от града е само 5 км, което прави селото изключително подходящо и за целогодишно обитаване.Имотът представлява равно дворно място от 1602 кв.м., заедно с построените в него двуетажна къща и няколко стопански постройки.Жилищната част е с каменни основи, като на първия етаж имаме обособена механа, стая, мокро помещение съдържащо отделни баня с тоалетна, котелно и изба.Вътрешна дървена стълба ни отвежда до втория етаж, където вестибюл разпределя към три спални и мокро помещение.Тук е организирана и прекрасна тераса с кът за почивка и отмора.Подпокривното пространство позволява обособяването и на още помещения.В имота има изградено локално отопление с котел на твърдо гориво и собствен хидрофор.За удобство на живущите е организирана и лятна кухня със стара автентична пещ.Стопанските постройки са с много камък и плочи.В имота има и много овощни насаждения.Не на последно място ще споделим с вас , че имаме и категоризация за къща за гости.Не пропускайте това предложение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio