Оферта No. 11987

10175 EUR ( 19900 BGN )

( 4.42 EUR / кв.м. )

продава: къща, 5 km от общ. център

Община Дряново Площ:204 кв.м. Ползваема площ:204 кв.м. Земя:2300 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11987
Продава къща с дворно място в село на 5 км от гр.Дряново в посока гр.Севлиево. Жилищната сграда е двуетажна на дървен гредоред с разгъната застроена площ 204 кв.м. До жилищната сграда има изградена лятна кухня с площ 68 кв.м. и три стопански постройки. Имотът има нужда от основен ремонт и осъвременяване. Дворът е с площ 2300 кв.м., с лек наклон в южна посока, ограден, изградена е оранжерия, засети са плодни дръвчета и лози.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio