Оферта No. 11989

95000 EUR ( 185801 BGN )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Шести участък

Община Габрово Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11989
ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!! Представяме на Вашето внимание едно бизнес предложение за хора, които имат инвестиционнен нюх и искат да развиват свой бизнес. Предлагаме за продажба заведение в най-стария квартал на гр. Габрово „Шести участък“ и в същото време идеален за развиване на ресторантюорска дейност – със своето местоположение в непосредствена близост до центъра, което е истинско предимство в този бизнес. Заведението е изцяло обновено и отремонтирано, разполага с нова кухня с изцяло професионални уреди и с капацитет 50 места. Ако това предложение представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате въпроси относно имота, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884119159, който ще Ви консултира професионални и ще отговори на всички Ваши запитвания.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio