Оферта No. 11990

17384 EUR ( 34000 BGN )

( 39.33 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:112 кв.м. Ползваема площ:112 кв.м. Земя:442 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11990
Продава двуетажна масивна жилищна сграда с използваем тавански етаж, находяща се в село Стойчовци, на около 10 км. от гр.Габрово в посока Дряново-Велико Търново. На първи етаж са разположени гараж, дневна с кухненски бокс и баня-тоалетна. Чрез вътрешно стоманобетоново стълбище се достига до втори етаж, там са обособени коридор, две спални, дневна с кухненски бокс, баня-тоалетна и две тераси. В подпокривното пространство са обособени две стаи със скосения и тераса. Сградата има нужда от освежителни ремонтни дейности, които могат да се извършат по Ваше изискване. Дворното място е терасирано, оградено, с достъп от път с асфалтова настилка, граничи с малко поточе.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio