Оферта No. 11992

47000 EUR ( 91923 BGN )

( 691.18 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, гр.Стара Загора,

Община Стара Загора Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11992
Имаме удоволствието да Ви предложим един атрактивен кокетен имот в центъра на Стара Загора. Апартаментът е със страхотна локация, на четвърти етаж в монолитна сграда. Разполага с голяма кухня, която може да се изполазва като дневна и две просторни, големи спални, които биха могли да бъдат изключително функционални относно предназначението си, в зависимост от нуждите на купувача. Жилището има голям коридир, баня и тоалетна, напълно обзаведен и оборудван, теракот в коридора, паркет в стаите, подменена дограма, стабилна входна врата. Изложение изток-запад. Подходящ както за фамилно жилище, така също и много добро предложение за инвестиция с цел отдаване под наем. Ако това предложение представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате въпроси относно имота, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884119159, който ще Ви консултира професионални и ще отговори на всички Ваши запитвания.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio