Оферта No. 11994

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 44.94 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:102 кв.м. Ползваема площ:76 кв.м. Земя:512 кв.м. Етаж:1 Спални:5
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11994
Предлагаме Ви един прекрасен имот, който се намира на тихо и спокойно място, обградено с много зеленина, а в същото време в централната част на града. Представлява поземлен имот с площ от 512 кв.м., заедно с построената в него жилищна сграда на един етаж с площ от 76 кв.м. и гараж от 26 кв.м.

Разпределение на помещенията: коридор, кухня, три стаи, баня - тоалетна.

В къщата не е живяно доста време и се нуждае от осъвременяване, но е конструктивно здрава и много функционална.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ИМОТА

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio