Оферта No. 11995

28121 EUR ( 54999 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11995
Агенция "Регент" с удоволствие ви предлага, компактен много светъл двустаен апартамент намиращ се в идеален център. В близост са всички административни, банкови учреждения, магазинна мрежа, на 5 мин. пеша се намира училище, детска градина. Разпределението на жилището е : разпределителен Г-образен коридор, хол, спалня, кухня с тераса, баня и тоалетна в едно, килер. Към имотът има прилежащо избено помещение от 9,81 кв,м., удобен паркинг с паркоместа само за собставениците на кооперацията. Недвижимият имот е подходящ за първо жилище.

Предимства: имотът е газифициран, чудесна лoкация, удобен достъп, асансьор, хидрофор, сигурни паркоместа.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio