Оферта No. 12004

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 16.27 EUR / кв.м. )

продава: къща, 22 km от общ. център

Община Трявна Площ:180 кв.м. Ползваема площ:180 кв.м. Земя:1100 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12004
Продава дворно място с две жилищни сгради и стопански постройки в Тревненския балкан на около 10 км от гр.Трявна в посока гр.Плачковци. Дворното място е с площ от 1100 кв.м, с лек наклон в югоизточна посока, оградено, достъпно от път с асфалтова настилка. Едната къща е двуетажна с РЗП около 100 кв.м, а втората е едноетажна със сутеренен етаж – обособен като работилница. Къщите са с основи и първи етаж от каменна зидария, нагоре дървен гредоред изтулен с единични и кирпичени тухли. Сградите са в добро техническо състояние, имат нужда от освежителни ремонтни работи.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio