Оферта No. 12010

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 377.66 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Борово

Община Габрово Площ:88 кв.м. Чиста жил.площ:88 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12010
Представям интересно предложение за апартамент, който може да приюти както малко така и голямо семейство. Възможността се открива от трите спални, с които жилището разполага. Отлична локация! Само на 5 минути от Община Габрово, в началото на квартал "Борово". Както посочих в началото апартамента и с широк коридор, който разпределя към кухненски боск с тераса, три спални помещения, баня, тоалетна и избено помещение от 14,03 кв.м. Спокойно една от спалните /ако са в повече/ може да се приобщи към дневната и по този начин да се обособи голям дневен тракт. Подовите настилки са прекрасен дъбов паркет. По цената могат да се водят разговори при проявен сериозен интерес.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio