Оферта No. 12014

230000 EUR ( 449834 BGN )

( 380.79 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:604 кв.м. Ползваема площ:202 кв.м. Земя:604 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12014
Предлагаме на Вашето внимание едно чудесно предложение за жилищен имот в квартал Баждар на град Габрово.

Представлява парцел с площ от 604 кв.м., отлично поддържан, заедно с построената в него двуетажна масивна жилищна сграда със застроена площ от 101 кв.м. на всеки етаж.

Разпределение на помещенията: приземен етаж - две мази

Първи жилищен етаж - голяма кухня, просторна всекидневна, с обособен кът за хранене и кът за отдих и почивка с камина, спалня и баня - тоалетна;

Вътрешно стълбище ни отвежда на втория етаж, където са разположени три спални, две от които с голяма тереса с чудесна гледка и една голяма баня - тоалетна /с душкабина и вана/

През 2002 година е правен основен ремонт на цялата сграда. Подменена е дограмата, вътрешна топлоизолация на стени и тавани, шпакловани стени и тавани, нови сервизни помещения.

Отоплението е решено чрез локално парно топление, като в мазите се намират два котела. Единият котел работи на нафта, другият на твърдо гориво. Към котела с нафта има и опция за загряване на 300 литров бойлер, който захранва цялата къща.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Бойка Цанкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio