Оферта No. 12018

194 EUR ( 379 BGN )

( 4.62 EUR / кв.м. )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:42 кв.м. Чиста жил.площ:42 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12018
Предлаганият имот, представлява ателие в новопостроена жилищна сграда, в централнатап част на града, на 4- ти жилищен етаж, с южно изложение. Жилището съдържа - просторна дневна с обособени кът за хранене и почивка, с тераса, спален кът, баня - тоалетна.

Апартамента е напълно обзаведен - мебели и електроуреди - вградена фурна с керамични котлони, хладилник с фризер, авт. пералня, климатик.

При наемане се изискват две депозитни вноски, които могат да се платят на два пъти /с първия и втория наем/.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio