Оферта No. 12020

281 EUR ( 550 BGN )

( 3.70 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:76 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Бр.етажи:4 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12020
Предлагаме на Вашето внимание офис, с гараж към него в централната част на града. Офисът се намира на първи партерен етаж , в новопостроена сграда и съдържа: предверие, което разпределя за голям кабинет, гараж, който е в отлично състояние, с прозорец и може да се използва за склад или друга дейност, в зависимост от нуждите, баня, тоалетна. Отлично състояние. Може да се обзаведе, според целта за която ще се използва.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, WC, паркинг, баня

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio