Оферта No. 12027

27866 EUR ( 54500 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Чиста жил.площ:82 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:6 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12027
Търсите апартамент, който да направите по Ваш вкус? Предлагаме Ви за продажба тристаен монолитен апартамент с площ от 82.25 кв. м. Жилището съдържа: кухня с трапезария и тераса, хол с тераса, две спални, баня, тоалетна. Апартамента може да бъде преустоен и в ТРИСПАЛЕН.

Имота съдържа избено помещение 11.90 кв.м. и таван 9.94 кв.м.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio