Оферта No. 12030

77 EUR ( 151 BGN )

( 1.26 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:61 кв.м. Чиста жил.площ:58 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12030
Предложеният за отдаване недвижим имот се намира в квартал "Бичкиня" на град Габрово, с лесна транспортна достъпност, близко до училище и детскаградина, което го прави удобен за обитаване.

Представлява двустаен панелен апартамент, разположен на осми жилищен етаж /среден апартамент/, с изложение юг. Апартамента е без някакви сериозни подобрения. Застроена площ от 57,68 кв.м и прилежащо избено помещение с площ от 3,50 кв.м. Съдържа кухня,с тераса към нея, всекидневна - хол, спалня , баня - тоалетна. Обзаведен
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio