Оферта No. 12031

3579 EUR ( 7000 BGN )

( 1.08 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:3320 кв.м. Възможност за ползване::нива
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12031
Агенция "Регент" предлга на вашето внимание, поземлен имот с площ от 3320 кв. м., намиращ се в местност "Севлиевски лозя" по плана на гр. Севлиево.Теренът е равнинен, с правоъгълна форма с лице на път. След смяна на предназначение имотът може да се използва както за еднофамилна къща, така и за складове, автосервиз и т.н. На границата на имота са комуникации: В и К и ел. енергия.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio