Оферта No. 12035

42949 EUR ( 84000 BGN )

( 153.94 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:73 кв.м. Ползваема площ:146 кв.м. Земя:279 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12035
Агенция за недвижими имоти "Регент" , предлага за закупуване имот намиращ се в град Габрово на тихо и спокойно място в непосредствена близост до пешеходната зона на централна градска част.

Имота представлява двуетажна къща:

- на първи жилищен етаж са разположено две стай, кухня, сервизно помещения;

- на втори етаж има три стай и санитарен възел;

Достъпа между жилищните етажи е посредством външно стълбище , но има възможност за изграждане и на вътрешно.

Към имота принадлежи масивна сушина с площ от 26 квадратни метра.

Предимства на имота: местоположение.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio