Оферта No. 12038

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 8.25 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1364 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12038
Агенция "Регент " предлага на вашето внимание ДВОРНО МЯСТО в с. Кормянско. Мястото е изключително равно добре ситуирано в близост до центъра на селото с лице на главен път. Достъпът е от две улици асфалтирани има плевня от 80 кв. м. с навес, които могат да се използват и да се променят като предназначение. Имотът е с активни партиди за ВИК и ел. енергия, има промишлена вода , геран, на границата на имота минава газ, което улеснява включването на бъдещия собственик.

Предимства :

1. Близост до града и удобно за целогодишно обитаване.

2.Удобен достъп с лице на главен път.

3. Активни партиди за ел енергия и ВИК.

4. Геран и промишлена вода.

Предлаганият имот е изключително атрактивен бъдещият собственик може да го използва както за жилищни нужди, така и за развиване на бизнес като къща за гости, заведение, сервиз за ремонт на автомобили. и т.н.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен, вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio